Pinautomaat in Bakkeveen blijft beschikbaar

Naar aanleiding van het bericht in de Leeuwarder Courant op woensdag 10 april met de titel ‘Plofkraakrisico kost dorpen pinautomaat’ is een poll geplaatst op de website www.bakkeveen.nl. Rabobank Drachten heeft deze poll gelezen en daarop onderstaande reactie gestuurd.

De directie van Rabobank Drachten laat weten dat zij geen plannen heeft om de pinautomaat in Bakkeveen te verwijderen. De bank blijft investeren in de Rabobank pinautomaat van Bakkeveen, zodat deze nu en in de toekomst veilig gebruikt kan worden. Rabobank Drachten wil graag eventuele onduidelijkheden wegnemen. De pinautomaat in Bakkeveen blijft beschikbaar!

Namens de directie

Yvonne de Jong
communicatieadviseur Rabobank Drachten

Geplaatst in: 2013-gebeurtenissen

2 reacties op “Pinautomaat in Bakkeveen blijft beschikbaar

  1. Jitte zegt:

    Keurig dat daar zo op gereageerd wordt. Dat soort pro-activiteit verwacht je niet meer van een bank heden ten dage…

  2. Thea (een medewerker met roots in Bakkeveen) zegt:

    Mooi dat het ook anders kan! Bedankt voor het compliment Jitte.

Geef een reactie