Dodo Festival update

logo dodo klienVanuit meerdere hoeken vernamen wij dat er de afgelopen tijd niet veel meer dan een oorverdovende stilte te horen was vanuit de Dodo burelen. Met stilte gaat in de regel nieuwsgierigheid gepaard, die door boze tongen vertaald kan worden naar zorgen. Zonder ook maar op enige wijze de deskundigheid van welke bron dan ook in twijfel te trekken, zijn wij stellig overtuigd dat deze zorgen ongegrond zijn. Stil, daarentegen, was het wel!

In deze stilte zijn wij vol overgave begonnen om een onvergetelijke vijfde editie van het Dodo Festival te organiseren. Zoals u ongetwijfeld heeft gemerkt, zal het Dodo Festival dit jaar op een gewijzigde locatie plaatsvinden. In de zogenaamde ‘wandelgangen’ en ook via een poll op www.bakkeveen.nl is ons duidelijk geworden dat veel mensen een mening over dit feit hebben. Veel mensen betreuren het feit dat het Dodo Festival niet meer in het vertrouwde centrum zal plaatsvinden, terwijl andere bewoners opgetogen zijn om het festival naar de rand van het dorp verplaatst te zien worden.

Soms moeten er keuzes gemaakt worden die niet door iedereen goedgekeurd worden. Echter, deze beslissing was er één die uit noodzaak gemaakt is. Hoewel noodzaak meestal bitter is, durven wij toch enige zoetigheid aan de situatie toe te voegen. De nieuwe locatie is praktischer, ruimer, minder luidruchtig en met het oog op de groei van de bezoekersaantallen veel veiliger. We willen benadrukken dat het Dodo Festival gaat plaatsvinden op de parkeerplaats tegen het bos aan, een plek die schitterend aangekleed kan worden om nog een mooiere sfeer te creëren dan op de Brink. Hiernaast bleek het financieel minder haalbaar om opnieuw een podium over de vaart te bouwen, wat met het oog op de ruimte óók noodzakelijk was om een festival op de Brink te organiseren.

Wat er sowieso niet gewijzigd zal worden, is de geestdrift waarmee er gewerkt wordt aan een onvergetelijk Dodo Festival. Er wordt weer hard geknutseld om het decor uit te breiden en de podiumplanning is al vergevorderd. Enkele namen die voorbij zullen komen op het Dodo Festival zijn Vangrail, Stageline, MC Divine en Henky P. en de 3 kwartiers. In deze jubileumeditie van het festival zullen we dus terugvallen op enkele bekende namen die de afgelopen jaren hun bijdrage hebben geleverd aan het succes van het Dodo Festival!

Wij hopen jullie allemaal te zien op 9 augustus 2013!

Met vriendelijke groet,

Het Dodo Festival bestuur

Geplaatst in: Dodo Festival

Geef een reactie