Wie zitten achter de reünie ? (2)

Reünie voor Bakkeveensters van toen en nu!
Dit zijn de mensen die al maanden druk zijn met het voorbereiden en organiseren van de reünie: Mark Dijk, Anneke Geertsma, Iskje Hovinga, Lydia Krist (heel druk op facebook) , Dukke Lenselink, Tytsje Looper, Anna Stoker, Ewoud Valk (ook op facebook) en Jantsje Wieldraayer (die heel veel handmatig zoekwerk doet, samen met Anneke, Tytsje en Anna).
Vorige keer heeft Tytsje zich aan u voorgesteld. Deze keer is Ewoud Valk aan de beurt:

Ik kan zeggen dat ik bijna een rasechte Bakkeveenster ben. Op de wereld gezet in het ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten, op 3 september 1975.

Mijn ouders zijn Sierd Valk en moeder Rinkje Valk- van der Veer
Op 16 augustus 1980 werd ik broer van Sjoerd Valk.

Mijn jeugd heb ik doorgebracht op de Boskkamp 14 en op latere leeftijd ben ik verhuisd naar de Boskleane 21a, waar mijn ouders nog steeds wonen.

Mijn basisschooljaren heb ik doorgebracht op OBS De Oanrin te Bakkeveen.
Op de leeftijd van 12 jaar op de fiets naar Drachten en daar na een 5 tal jaren mijn LTS diploma’s behaald aan “de Compagnons”! Met mijn diploma’s op zak ben ik verder gegaan als metselaar, een werk- en leerproject van het Friesland College.

Op 23 jarige leeftijd samen met (toen) mijn vriendin en nu mijn vrouw, een kavel gekocht op Douwelân. Daar hebben wij met familie en vrienden een maand of 10 gewerkt aan het huis waar we nog steeds in wonen. Inmiddels zijn wij bijna 13 jaar verder, getrouwd en 3 prachtkinderen rijker.

Naast het drukke gezinsleven heb ik toch nog tijd vrij kunnen maken voor een plekje in de reüniecommissie.
Geen computertechneut maar met de hulp van mijn wederhelft kom ik een heel eind!!!!

Groeten Ewoud Valk

Geplaatst in: PB125

Geef een reactie