Reisverslag naar Burkina faso ( dag 8 )

Vanmorgen 5 uur opstaan. Ontbijten en dan terug naar Ouagadougou. Ongeveer vijf uur achter op de truck. Het is nog koud als we s’morgens vertrekken. Rond 12 uur komen we in Ouaga aan. De rest van de dag zijn we aan het pakken en houden we siësta. Na het avond eten gaan we met zijn allen richting vliegveld. Inchecken gaat deze keer erg vlug, na een kwartiertje is alle bagage “weg”. We gaan om 21.00 aan boord en om 21.30 vertrekken we richting Niamey in Niger. Daar wachten we tot middernacht voordat de vlucht naar Parijs aanvangt. Na een onrustige nacht, slapen met mijn lange benen in het gangpad lukt niet erg, landen we om 6.30 in Parijs. Mijn aansluitende vlucht naar Amsterdam is om 8 uur. Ook deze vlucht gaat naar wens en om 9.30 sta ik met mijn bagage op Janneke en Rixt te wachten. Zij staan in de file. We zijn weer in Holland.

 

 

Oant in oare kear.

Groetnis Sjirk

Als U het werk van EVD (  http://www.eau-vive-et-developpement.org/) (http://asso.evd56.fr/) wilt steunen, kunt U een bijdrage overmaken op rekeningnummer 305155091 onder  vermelding van EVD.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in: 2012-gebeurtenissen

Geef een reactie