Heerlijk Zonnebloem diner bij de Stripe

logo-zonnebloemDiner bij “de Stripe” weer groot succes!!

Dinsdag 19 februari jl. hebben 68 gasten en 32 vrijwilligers van de Zonnebloem genoten van een heerlijk diner bij Hotel -Restaurant ”de Stripe” in Wijnjewoude.

Wat 7 jaar geleden begon als een etentje op beperkte schaal, is uitgegroeid tot een gezellig diner met deze keer 100 eters. Het hadden er nog meer kunnen zijn als de oudjes uit de Lijte geen “ophokplicht” hadden gehad vanwege het norovirus.

Ook leuk dat de animo onder mannen groter wordt. De gasten die daar behoefte aan hadden, waren van huis gehaald door vrijwilligers en door taxi v. d. Wal, die zijn busje belangeloos beschikbaar stelde. Aan weerszijden van de zaal stonden tafels met zowel koud als warm buffet en soep met stokbrood opgesteld.

De meeste gasten wisten het buffet meerdere malen te vinden om het bord te vullen met al dat lekkere eten, al dan niet geholpen door één van de vrijwilligers. Het diner werd afgesloten met een dessert aan tafel.

Na ruim 3 uur gezellig samenzijn werd de avond afgesloten door de voorzitter van de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem.

Dankzij de gastvrije ontvangst en de voortreffelijke maaltijd is min of meer besloten deze activiteit in het volgend jaar te herhalen. De vrijwilligers van de Zonnebloem zullen dan weer proberen zoveel mogelijk gasten te benaderen om van de gelegenheid gebruik te maken om tegen een redelijke vergoeding te genieten van een gezellig en lekker diner.

Namens de Zonnebloem
Afd. Ureterp e.o., Antje Berga

Geplaatst in: Algemeen, Verenigingen

Geef een reactie