De Hannekemaaiers zijn weer los

Het was vorr sommigen natuurlijk eerst even weer wennen. Na de opbeurende speech (met vermelding dat het dit jaar toch wel echt 125km ipv 100 is) van Sjirk is er een mooie eerste ronde van 15 km gelopen. De route was vandaag Sam’s Pannekoeken(start)-Bakkefeanster bosk-Waskemeer-Duerswâlder heide- De Stripe(koffie)-Slotpleats(einde).

 

Er  zal vanaf vandaag iedere zaterdag een route gelopen worden. Start steeds bij Sam’s Pannenkoeken naar……….de route zal steeds rond de 15 km. zijn. Waarschijnlijk opbouwend naar 20km. Ook zullen er een paar zaterdagen bij zitten dat de route 30km zal zijn. Die zullen dan van te voren aangegeven worden.

 

Start iedere keer 09.00 uur, en wie er is loopt mee dus je hoeft je niet van te voren aan te melden.

Geplaatst in: Hannekemaaiers (wandelevenement)

1 reactie op “De Hannekemaaiers zijn weer los

  1. Alie blaauwbroek zegt:

    Die pep talk heb ik dus moeten missen…maar aan jullie gedacht en dan gaat t ook goed!
    Heb ook 15 km gelopen, de kop is er af.
    Groet van alie uit wijnjewoude.

Geef een reactie