Zesde editie SDM streetdancewedstrijd

Zaterdag 2 februari organiseerde sport- en dansschool SDM voor het zesde jaar op rij haar jaarlijkse streetdancewedstrijd in Sportcentrum Leek. De wedstrijd was tevens de 1e voorronde van de Noord Nederlands Kampioenschappen (NNKS). Er hadden zich 160 teams ingeschreven voor deze grootste danscontest van Noord- Nederland. Alle deelnemende teams waren afkomstig van sport- en dansscholen uit de provincies Drenthe, Groningen, Friesland, Flevoland en Overijssel.

De jury had de zware taak op zich genomen om tussen 11.15 en 22.15 uur alle 1.800 dansers in verschillende leeftijdscategorieen en niveau’s te beoordelen. Er zijn gedurende de hele dag zo’n 3.000 bezoekers geweest.

De team- als actiefoto’s van de wedstrijd zijn te bekijken op de website : www.tegekkefoto.nl

Alle informatie over de SDM wedstrijd www.s-d-m.nl

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie