Natuurmonumenten zoekt vrijwillige boswachters

Natuurmonumenten zoekt vrijwillige boswachters op Landgoed De Slotplaats, het Norgeresdorpenlandschap (rondom Norg) en het Fochteloerveen.

Er zijn twee verschillende functies waar in totaal 15 boswachters voor worden gezocht. De eerste functie is het begeleiden van schoolgroepen op doordeweekse dagen in voor- en najaar. De tweede betreft het uitvoeren van natuurgerichte evenementen zoals de Wilde Buiten Dagen. Natuurmonumenten biedt een inwerkperiode aan van maart tot en met mei. De eerste activiteiten vinden al in april plaats.

Heb jij iets met het Fochteloërveen, het Norgeresdporpenlandschap of Landgoed de Slotplaats? Vind je het leuk om mensen te ontmoeten en je enthousiasme voor de natuur te delen? Dan zijn deze vacatures misschien iets voor jou!

Geef je op voor de informatiebijeenkomst op 14 maart 2013 (kantoor Natuurmonumenten Hoofdweg 120, te Veenhuizen 19.30-21.30). Dit kan door een mail te sturen naar: Kim Pierik, vrijwilligerscoördinator Natuurmonumenten [email protected] of kijk op www.natuurmonumenten.nl/vrijwilligerswerk

Geplaatst in: Natuurmonumenten

Geef een reactie