Jaap de Zee overleden

Supervrijwilliger van Bakkeveen

Vrijdag 18 januari is overleden

Jaap de Zee

onze dorpsarcheoloog, vijverwacht, erfgoedbewaker,
medeoprichter vlooienmarkt, papierprikker, dorpsgids,
verhalenverteller, sneuper, lezer van het landschap.

We wensen Luukje en de kinderen sterkte.

De Slûswachter
Himmelploeg
Historische Vereniging
Plaatselijk Belang
Stichting Vlooienmarkt
Toeristisch Informatie Punt
Volleybalvereniging

De crematie is donderdagmiddag 24 januari om 14 uur in de Wâlhof in Opeinde.

Geplaatst in: Verenigingen

5 reacties op “Jaap de Zee overleden

 1. fam.landstra. zegt:

  Ik hoorde en schrok,dat was wel heel snel gegaan,ik wens de familie heel veel sterkte.

 2. appie zegt:

  Ik heb enige jaren met Jaap gebiljart in dundelle. Hij kon niet elke week, had ook nog veel andere intresses. Als je iets over Bakkeveen wilde weten, kon je altijd bij Jaap terecht. Hij kende vooral de oudere Garde en kon over iedereen wel wat vertellen. Jammer dat hij veel te vroeg is overleden. Familie en Vrienden Veel Sterkte. Appie

 3. hanneke zegt:

  schrok toen ik het op de site las.altijd wel ff een praatje.je kwam hem overal tegen in t dorp.een gemis.de fa. en vrienden veel sterkte.

 4. Alex Riddersma zegt:

  Las net dit bericht, geschokt, kon Jaap als idd de dorpsgids van Bakkeveen, met name de afgelopen jaren (uitzondering vorig jaar) altijd samen met Jaap (bij toerbeurt) tijdens de vakanties toeristen en andere geïnteresseerden rondgeleid tijdens wandelingen door Bakkeveen, wilde ik nog even wat meer info over de Bakkeveense geschiedenis kon ik bij hem terecht, onverwacht toch nog heel snel gegaan, in gedachten Jaap, wens familie en vrienden veel sterkte toe met het dragen van dit verlies.

 5. ytsje zegt:

  Go, dat is in grutte skok ús Bakkefeanster ferstoarn, Jaap dy’t alles foar it doarp die en ek altyd op paad wie foar Bakkefean. Dit sil in gemis wêze foar syn frou Luukje en de bern en ek foar Bakkefeaners. In Hiele soad sterkte tawinske foar de kommende tiden fan Ytsje Wistra.

Geef een reactie