SDM gaat aan de slag voor een lach

Week 50 staat bij Sport- en dansschool SDM in het teken van de CliniClowns! Elk jaar organiseert SDM een benefietactie met als doel geld in te zamelen voor een bepaald project, een goed doel. Vorig jaar heeft de sport- en dansschool een mooi bedrag opgehaald voor KiKa (Kinderen Kankervrij) en dit jaar zullen ze aandacht vragen voor Stichting CliniClowns. Deze stichting helpt kinderen om gewoon weer even kind te zijn. Zo verzorgen ze veel leuke activiteiten, waardoor kinderen tijdens een moeilijke tijd, toch nog kunnen spelen en plezier kunnen beleven.

Weekmarathon
Van maandag 10 december tot en met vrijdag 14 december wordt er op elke leslocatie door
de (kidsdance en/of recreatieteams streetdance/hiphop) een kijkles georganiseerd voor
familie, vrienden en kennissen. Nu mag iedereen eens komen kijken waar de dansers tijdens de
lessen zo hard mee bezig zijn! Op elke leslocatie zal een collectebus aanwezig zijn.  Al het publiek wordt gevraagd om (per persoon) een symbolisch bedrag van 1 euro te doneren. Alles daarboven is natuurlijk welkom!

Benefietshow

Op zaterdagmiddag 15 december presenteren alle voorselectie, selectie en demoteams van SDM voor de eerste keer van dit seizoen hun wedstrijddans voor een groot publiek. Tijdens de benefietactie is er geen competitieverband, maar wordt er podiumervaring opgedaan. De speciale musical en lyrical/modern-classes én de hiphopboys zullen deze dag ook een korte presentatie verzorgen. De entree voor de benefietshow bedraagt 4 euro.
De locatie waar de dansers dit jaar zullen performeren is erg speciaal, namelijk de sfeervolle grote zaal van uitgaanscentrum Kruisweg Marum! De dansers laten twee keer hun wedstrijddans zien (in twee rondes). Extra bijzonder is dat SDM-aansluitend op deze benefietshow – voor al haar leden een disco organiseren!

Op het einde van deze benefietshow zal SDM bekend maken hoeveel geld ze met zijn allen hebben opgehaald voor de CliniClowns. De cheque wordt overhandigd aan een ambassadeur van de CliniClowns.

Programma benefietshow 15 december 2012

13.30-15.15                Benefietshow (voor publiek ronde 1) + loterij
16.00-17.45                Benefietshow (voor publiek ronde 2) + loterij
17.45-18.45                SDM disco
18.45-19.00                Bekendmaken opgehaalde geldbedrag en einde benefietweek

Loterij met prijzen van ondernemers uit de buurt!
Gedurende beide rondes worden er lootjes verkocht. Ondernemers en winkels uit de buurt stellen diverse mooie prijzen beschikbaar voor de loterij. Binnenkort komt er een lijst op de site van SDM te staan met alle sponsoren.  Tevens worden -gedurende de benefietshow  in Kruisweg Marum -de namen genoemd van de ondernemers die de prijz(en) beschikbaar stellen! Wil jij ook een steentje bijdragen voor het goede doel? Neem dan contact met Marieke of Grytsje op!

Contact
Sport- en dansschool SDM
www.s-d-m.nl
06-23604423
[email protected]

 

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie