Reisverslag naar Burkina Faso ( dag 4 )

Deze morgen wordt ik wakker met een “steen” in mijn maag. Of het nu van de thô van gisteren komt of van de werkzaamheden aan de riolering ik weet het niet, maar het is wel duidelijk dat ik flink in de diarree ben. Het eten smaakt me niet en liggend voel ik me nog het best. Vandaag wordt geprobeerd de bedden “af” te hebben. De eerste twintig worden vandaag gehaald door pére George, die een tehuis voor oude vrouwen heeft, in Bokin.  Net als de weesmeisjes slapen deze vrouwen op de stenen vloer. Nadat ik een paar foto’s heb gemaakt kruip ik weer in mijn bed. Voel me niet echt lekker. We zijn voor vanavond uitgenodigd om te komen eten. Als het gezelschap klaar staat om te vertrekken meld ik me af. Een lange nachtrust zal me hopelijk goed doen. Na nog een bezoekje aan het toilet neem ik een pilletje loperamide. Hopen dat het morgen weer beter gaat.

Oant in oare kear,

Groetnis Sjirk

Als U het werk van EVD (  http://www.eau-vive-et-developpement.org/) (http://asso.evd56.fr/) wilt steunen, kunt U een bijdrage overmaken op rekeningnummer 305155091 onder vermelding van EVD.

Geplaatst in: 2012-gebeurtenissen

Geef een reactie