Kraker betrapt aan de “Kleasterkamp”.

Aan de  ” Kleasterkamp” is een tijdelijke woonruimte gekraakt. Dit voorjaar is de woonruimte nog volop in gebruik geweest. We mochten toen zelfs een familie met drie jongelingen verwelkomen. Nadat deze familie was “gevlogen” is de woonruimte algauw daarna door  een nieuwe bewoner “gekraakt”. Afgelopen weekend kon ik eindelijk een paar foto’s van deze kraker maken. Onderstaande foto’s tonen aan dat de “kraker” zich prima thuis voelt in zijn nieuwe onderkomen. In januari, wanneer de vorige bewoners zich weer melden, zal er een strijd ontbranden wie de woning  tot de zijne mag rekenen. Vol spanning wachten wij af.

Oant in oare kear.

Groetnis Sjirk

 

Geplaatst in: 2012-gebeurtenissen

2 reacties op “Kraker betrapt aan de “Kleasterkamp”.

  1. Jacob zegt:

    moaie plaatsjes Sjirk

  2. Ingrid zegt:

    twee jaar geleden hadden wij in onze tuin ( ecofeen) twee van deze prachtige diertjes in onze uilenbak. was mooi om deze drukke diertjes te observeren.

Geef een reactie