Bereikbaarheid www.bakkeveen.nl

Afgelopen dagen is de bereikbaarheid van www.bakkeveen.nl verre van optimaal geweest. Hopelijk gaat het vanaf  nu beter, alhoewel dat niet zeker is. Vrijdag 4 januari staat een afspraak met de bouwer/provider gepland voor betere afspraken.

Het dataverkeer blijkt veel groter dan ingeschat, waardoor de datalimieten blijkbaar zijn overschreden. Op zich goed nieuws, maar ook nadelen natuurlijk. Hopelijk gaan we goed het nieuwe jaar in.

Blijkt de site het niet te doen, dan kun je altijd nog proberen ctrl+F5 in te drukken. Dan ververst de browser zich.  Dat wil meestal wel helpen (moet de site trouwens wel weer in de lucht zijn). Meer dandeze tip kunnen we niet geven, na de diverse mails die hirover zijn binnengekomen.

Na vrijdag is er meer zekerheid, denken we. Dan kunnen we hopelijk, na een maand worstelen en wachten, ook verder met de indeling van de informatie onder de menuknoppen op de voorpagina. Het ware handig geweest dat dit tijdens de afgelopen “vrije dagen” had gekund.

Geplaatst in: 2012-gebeurtenissen

2 reacties op “Bereikbaarheid www.bakkeveen.nl

 1. Jaap Roos zegt:

  Allereerst de beste wensen voor een ieder.
  Zelf bezoek ik bijna elke dag jullie site behalve in de zomer maanden daar ik dan op de Waldsang zit.
  Via explorer en google chroom lukte dat niet meer echter met firefox had ik geen problemen. Misschien dat jullie hier iets mee kunnen. Met vriendelijke groet Jaap

  • Martijn zegt:

   Hallo Jaap, misschien moet je de browsergeschiedenis van je webbrowser eens opschonen. Dan verwijder je informatie over de laatste bezochte websites, cookies, cache bestanden enz.. CCleaner kun je daar ook eventueel voor gebruiken.

Geef een reactie