Uitnodiging: presentatie BakkeveenOnline 5.0

Uitnodiging presentatie BakkeveenOnline 5.0

Zoals jullie ongetwijfeld in het dorpsblad “De Slûswachter” hebben gelezen is de website van Bakkeveen in een geheel nieuw jasje gestoken. Ook de software waarop de website werkt is geheel vernieuwd. Hiermee kunnen we de website de komende jaren weer verder ontwikkelen om Bakkeveen te dienen.

We willen jullie de website graag laten zien en bespreken.

Daarom ben je bij dezen van harte uitgenodigd voor de officiele presentatie.

  • Datum: vrijdag 30 november 2012
  • Tijd: 20 uur; het formele deel duurt ongeveer 1 uur (misschien iets langer), daarna kunt je natuurlijk nog gezellig nazitten.
  • Lokatie: Dundelle, Mjûmsterwei 16, Bakkeveen

Voor de verdere ontwikkeling hebben we een aantal ideeën; hierover willen we je graag uitleg geven en voorbeelden laten zien. We zijn benieuwd naar jullie reacties en kunnen deze hopelijk gebruiken in het verdere traject.

Onder andere wethouder Piet van Dijk van gemeente Opsterland en Emy Hoogenboom (voorzitter Plaatselijk Belang) zullen het woord voeren.

Omdat we enig idee willen hebben hoeveel mensen komen (iedereen wil per slot van rekening een hapje en drankje), graag even een email sturen met hoeveel mensen je komt. Mail naar [email protected] of klik op het adres rechtsboven dit item.

Redactieraad
www.bakkeveen.nl

Geplaatst in: 2012-gebeurtenissen

Geef een reactie