Inschrijving Hannekemaaierstocht 2013 gaat van start

HANNEKEMAAIERS WANDELTOCHT 2013

“125 kilometer wandelen voor Plaatselijk Belang Bakkeveen”

Het is weer zover, de zesde Hannekemaaierstocht komt er aan! Om in de sfeer van het 125 jarig jubileum van Plaatselijk Belang te blijven wordt deze keer een route van 125 km uitgezet. De langeafstandswandeltocht brengt ons in 4 dagen van Uelsen (Duitsland) terug naar Bakkeveen. De data voor de tocht zijn woensdag 22, donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2013.
1e Dag: Na de start in Uelsen bij het standbeeld van de Piekmäijer, een mooie route langs de heide, bossen en landerijen van Graftschaft Bentheim. De wandelaars steken de grens over en logeren aan de oevers van de Vecht nabij Diffelen.
2e Dag: We vervolgen onze tocht door de bossen van Overijssel en trekken via Vuile Riete Drenthe binnen. Via een geheime brug passeren de Hannekemaaiers de Hoogeveense Vaart en leggen zich te ruste bij de Westerbergen in Echten.
3e Dag: Via boswachterij Ruinen en het Dwingelderveld bereiken de maaiers de Drentsche Hoofdvaart. Na de oversteek vervolgen zij de tocht via het Drents Friese Wold en wordt er overnacht in Oude Willem.
4e Dag: De laatste etappe door het mooie Friese landschap brengt de stoere stappers na 125 kilometer terug in Bakkeveen voor een laatste groet bij het Poepekrús en een feestelijk onthaal in het dorp.

Tijdens deze wandeltocht zijn er drie opties wat betreft accommodatie:
A. Vervoer van Bakkeveen naar Uelsen + inschrijfgeld + routebeschrijving + thuis slapen (lunch & vervoer verder zelf regelen): € 65,00
B. Vervoer van Bakkeveen naar Uelsen + inschrijfgeld + routebeschrijving + 3 overnachtingen met eigen tent: € 200,00
(dit is incl. ontbijt, lunch, warme maaltijd en bagagevervoer)
C. Vervoer van Bakkeveen naar Uelsen + inschrijfgeld + routebeschrijving + 3 overnachtingen in groepsaccomodatie, bungalow of chalet: € 250,00.
(dit is incl. ontbijt, lunch, warme maaltijd en bagagevervoer)

Graag horen wij voor 1 januari 2013 of je meeloopt en of je kiest voor optie A, B of C.

Inlichtingen en opgave bij Sjoukje Fokkema, Houtwal 6, 9243 KC Bakkeveen, 0516 542586, [email protected].

Met vriendelijke groeten van De Hannekemaaierscommissie:
Sjirk van Gorkum, Sjoukje Fokkema, Josien Meulenhoff en Jacob van der Weij.
 

Geplaatst in: Hannekemaaiers (wandelevenement)

Geef een reactie