Bakkeveenster avond 2012

 Zaterdagavond 10 november 2012 was het weer zover: de Bakkeveenster avond. Diverse activiteiten van verschillende disciplines maakten er complete happening van: de jeugd van de toneelvereniging hadden erg leuke woordspelinkjes die ze uitbeeldden op het toneel in MFC Dúndelle. Het optreden van Musi sen was een openbaring. De Harmonie van de stemmen was volledig in balans en dat bracht vooral in de wat langzamere nummers oorstrelende muziek van hoog niveau. Ook het koor de Dúnsjongers gaat met sprongen vooruit, het koor zong deze keer uitsluitend Friese liederen zodat vele toehoorders gezellig konden meezingen. De Friese klederdracht gaf een extra accent aan het optreden, en het geheel zag er prima verzorgd uit. Dat de uitsmijter van de avond kwam  met het duo Andrie en Bauke is al evenzeer een traditie, en dat moet vooral zo blijven. Er werd heel prettig meegezongen en er werd ook gedanst door jong en veel ouderen. Al met al een zeer geslaagde supergezellige avond.

Geplaatst in: Culturele avonden

Geef een reactie