Try-out concert in Bakkeveen

TRY-OUT CONCERT BAKKEVEEN

Op zaterdag 3 november wordt er een try-out concert georganiseerd in De Mande te Bakkeveen. De orkesten van deze avond zijn allemaal deelnemers aan het najaarsconcours in Drachten van 10 november a.s. Tijdens het try-out concert wordt het programma alvast eens op een podium voor publiek uitgevoerd, zodat de laatste puntjes op de i gezet kunnen worden.

Orkesten
Er zijn vier optredens op 3 november. Allereerst speelt fanfare De Woudklank uit Noordwolde haar composities o.l.v. dirigente Ellis Nijdam. Daarna zijn dirigent Gijs Heusinkveld en Brassband Udi aan zet. Het programma wordt vervolgd door brassband Blaast de Bazuin met haar dirigente Aline Schippers. Afsluiter van deze avond is brassband De Wâldsang uit Buitenpost o.l.v. Rieks van der Velde.

Welkom
Alle orkesten hebben uiteraard de ambitie en wil om hoge ogen te scoren tijdens het najaarsconcours. De te spelen werken zijn dan ook uitdagend en een lust voor oog en oor. U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen. Het concert begint om 20.00 uur en de entree is gratis.

Gegevens

  • Locatie De Mande Bakkeveen
  • Adres Tsjerkewâl 20
  • Datum Zaterdag 3 november
  • Aanvang 20.00 uur
  • Entree Gratis
Geplaatst in: Spijkerpakken Band

Geef een reactie