SDM-loopgroep loopt 4 Mijl

SDM-LOOPGROEP LOOPT 4MIJL

In april 2012 ruilden een aantal SDM- leden dorpshuis de Uthof om voor de prachtige bossen van Bakkeveen, om aldaar de stoute ‘hardloopschoenen’ aan te trekken. Iedere maandag stonden ze te trappelen van ongeduld. Drillinstructeur Simone had een prachtig beginners schema, heel rustig aan beginnen: minuutje lopen, minuutje wandelen…

Naast de gezamenlijke training op de maandag, probeerde ze de lopers aan te sporen om zelf nog 1 á 2 keer in de week te lopen. En…de dames liepen allemaal trouw hun rondjes! Dit alles heeft erin geresulteerd dat de groep in juni al klaar was voor de 3MIJL van Marum. Na deze ‘uitstekende proefronde’ bleek dat de dames allen klaar waren voor het einddoel: de 4MIJL van Groningen (6,4 KM)!

Afgelopen zondag (14 oktober) was het zo ver! Naast het feit dat het een super gezellige dag was waarbij iedereen de 4MIJL heeft uitgelopen (al een prestatie op zich), hebben ze allemaal ook nog eens een zeer respectabele tijd neergezet! Lachend herinnerden de dames zich het moment nog dat ze 4 minuten hardlopen ‘al heeeel lang’ vonden. Langs deze weg willen we nogmaals alle dames feliciteren en zeggen dat we echt mega trots op ze zijn! Dit smaakt naar meer loopevenementen…
 

www.s-d-m.nl  

 

Geplaatst in: Verenigingen

2 reacties op “SDM-loopgroep loopt 4 Mijl

  1. Sofie zegt:

    Dames,gefeliciteerd! TOP, ik doe het jullie niet na .niet voor niets zo vaak gelopen Jelly!

  2. Jacob zegt:

    wa hie dat no tocht, myn sus(ke) út Sigerswâld op’e hiemside fan Bakkefean. Lokwinske froulju mei dizze prestaasje. Lit my mar 125km kuierje yn 4 dagen, is folle better foar my as Hannekemaaier folle better.

Geef een reactie