Poll: Wat doe jij tijdens het avondeten

Het blad ‘Onze Taal’ constateert dat Nederlanders elkaar geen smakelijk eten meer wensen. Mede doordat we steeds vaker bv tv kijken en lezen tijdens het eten wordt er nog maar zelden gezamenlijk begonnen aan het avondeten. War doe jij tijdens het avondeten?

Je kunt je mening geven door te stemmen! Op de openingspagina van www.bakkeveen.nl staat de poll; in het midden, naast de advertentie.
Stem en kijk vervolgens wat anderen er van vinden.

Over de laatste poll: Ik wil in Bakkeveen graag een snelle glasvezel internetverbinding., hebben 102 bezoekers hun mening gegeven.

Maar liefst 66% voelt wel voor een snelle internetverbinding in Bakkeveen. Glasvezelcooperatie Fryslan Ring heeft alle dorpsbelangen in Opsterland een brief gestuurd met het verzoek te onderzoeken of er behoefte is aan een snelle internetverbinding. Als deze poll representatief is voor alle inwoners van Bakkeveen, dan is er zeker behoefte aan. Het woord is aan Dorpsbelang Bakkeveen.

Ja: 66%
Hoeft voor mij niet: 21%
Geen mening: 11%


 

Geplaatst in: Opmerkelijk

1 reactie op “Poll: Wat doe jij tijdens het avondeten

  1. Jitte zegt:

    Ik ben voor. Graag zelfs. Hoe eerder hoe liever. Maar representatief kan een poll via internet, over dit specifieke onderwerp, natuurlijk nooit zijn!

Geef een reactie