Poll: Ik wil in Bakkeveen graag een snelle glasvezel internetverbinding.

In de Sluswachter van oktober staat op pag 26 een artikel van ‘Fryslan Ring’ , een glasvezelcooperatie, gevestigd in opsterland. Directeur Pepijn Lavrijssen, vraagt zich af of in Opsterland ook behoefte is aan een betere internetverbinding of is men wel tevreden met de huidige verbinding.

Je kunt je mening geven door te stemmen! Op de openingspagina van www.bakkeveen.nl staat de poll; in het midden, naast de advertentie.
Stem en kijk vervolgens wat anderen er van vinden.

Over de laatste poll: Ik kom ook op de Bakkeveen reunie., hebben 76 bezoekers hun mening gegeven.

Een meerderheid is van plan op zaterdag 21 september 2013 naar deze reunie te komen. In de Sluswachter van oktober staat op pag. 21 meer informatie over dit evenement. De volledige uitslag:

Ja: 36%
Nee: 34%
Misschien.: 28%

 

 

Geplaatst in: Opmerkelijk

6 reacties op “Poll: Ik wil in Bakkeveen graag een snelle glasvezel internetverbinding.

 1. Freek zegt:

  Glasvezel biedt veel meer mogelijkheden dan alleen een snelle internetverbinding, ook TV, telefonie en andere interactieve diensten kunnen beter geserveerd worden.

  Altijd doen dus!

 2. Aukje zegt:

  In de Sluswachter staat inderdaad de vraag of Bakkeveen belangstelling heeft voor een glasvezelverbinding. Mocht je meer willen weten, dan kun je bij de heer Lavrijssen terecht. Maar hoe? Bellen? Mailen? Schrijven?

 3. Sybrand zegt:

  Kijk op http://www.fryslanring.nl , bij ‘Meer Weten?’

 4. Johan Sieswerda zegt:

  Ik heb vorige maand (4 sep) in de commissie Romte mondelinge vragen gesteld aan het gemeentebestuur over glasvezel in Opsterland en hen gewezen op voordelen van aanleg via de riolering. Dit laatste is onlangs op proef toegepast in Luxwoude. Voordelen hiervan zijn dat de aanleg sneller en goedkoper is dan de traditionele aanleg onder de grond.
  Ik ben het met Freek eens: bedrijfsleven, onderwijs, zorg en consumenten hebben baat bij snelle verbinding. Bovendien heeft Provincie Fryslân hier budget voor. Onze gemeente wil op besluitvorming van de provincie wachten, maar handelt onze gemeente te laat dan gaat het aan ons voorbij en krijgen andere gemeenten (zoals Heerenveen) wel glasvezel.

  Ik ben daarom blij dat glasvezelverbinding van Fryslân Ring in Bakkeveen aan de orde wordt gesteld door middel van de poll. Wat is de volgende stap?

  Voor mijn vragen en beantwoording door het college van B&W (punt 3, rondvraag), ga naar:
  http://www.opsterland.nl/gemeenteraad/dsresource?objectid=18349

 5. Johan Sieswerda zegt:

  Correctie:
  Punt 3 van de rondvraag moet punt 4 zijn. Na mijn mondelinge vragen over afschaffing/vervanging van de groene biobak in Opsterland.

 6. hoi zegt:

  ja zou ik wel willen omdat als ik iets download dat in sommige gevallen een week duurt

Geef een reactie