Plastic doppenverzamelaars

 

Beste plastic doppenverzamelaars,

Hartelijk Dank namens de stichting Blinde geleidehonden voor de grote hoeveelheid doppen die u gespaard en ingeleverd hebt!!

Maar op dit moment is het voor mij onduidelijk of de actie verder gaat, omdat er problemen zijn met de logistiek. Hoe en wat verder weet ik niet, maar het adres waar ik de doppen inleverde is er meegestopt. En ook de 2 andere adressen die ik daarna bezocht heb, nemen eerst niet meer in. Dus met andere woorden: U kunt de doppen NIET meer bij mij inleveren!! Ongetwijfeld zijn er nog inzamelingsplekken, de poeisz in Burgum en de C-1000 in L’warden zijn enkele voorbeelden.

Dus misschien is er iemand anders die wel een adres weet en deze actie voort kan zetten, maar u kunt uw doppen dus niet meer kwijt op de stoukamp 25 (de oude kleuterschool). Zegt het voort, zegt het voort…..!!!!!!

Met Vriendelijke Groet, W vd Meulen

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie