Bakkeveense kunstenaars op kunstmarkt Sparjebird

Onder prachtige omstandigheden heb ik vanmiddag, zondag 9 september, de Opsterlandse kunstmarkt bij Sparjebird bezocht. Het weer was machtig, dat had ik nodig om mijn angst te overwinnen. Als cultuurbarbaar (zo wordt ik in mijn boerenfamilie genoemd) heb ik toch op mijn manier genoten. Op de foto’s ziet U onze dorpsgenoten verenigd met de kunst die ze aan de man brachten. Ik weet niet of ik in mijn positie onder de indruk mag zijn bij het zien van zoveel moois, het was wel zo…
 

Jan Noordman

Geplaatst in: 2012-gebeurtenissen

1 reactie op “Bakkeveense kunstenaars op kunstmarkt Sparjebird

  1. hanneke zegt:

    Jan,hier nog even een reactie op de foto”s die je hebt gemaakt op de kunstmarkt,van al onze kunstwerken…
    Ontzettend leuk.
    Bedankt..
    Gr Hanneke…

Geef een reactie