Vlooienmarkt 18 augustus

Het (geweldige) Dodo festival is weer teneinde. We kunnen de draad weer oppakken.En hoe kunnen we dat beter doen dan met een vlooienmarkt.

En dat doen we dus ook maar gewoon, het is toch prachtig weer en we zijn allemaal in een feeststemming dus op naar de markt. “Het is vandaag wel heel erg warm” kunnen we wel bombarderen toch uitspraak van deze dag. Dat was natuurlijk ook wel zo, dat was misschien wel de reden dat er (naar mijn mening) weinig leven in de markt zat. Een ieder zat zoveel mogelijk in de schaduw wat af te wachten en zich al helemaal niet druk te maken.

Toch konden we nog een 352 tal standhouders welokm heten en ook aan publieke belangstelling was niet te kort. Maar zoals gezegd het bleef rustig. 

Maar gelukkig hebben we de foto’s nog

Geplaatst in: vlooienmarkt_2012

Geef een reactie