Sport- en danslessen door SDM

SPORTLESSEN IN BAKKEVEEN

Op maandag 3 september 2012 start het nieuwe sportseizoen van Sport- en dansschool SDM. Sportinstructeur Marieke laat zich opleiden tot één van de eerste Nederlandse VBarre-docenten. VBarre is één van de nieuwe trends in de sportwereld. De kennis en vaardigheden die zij tijdens de opleiding zal opdoen, wordt in haar huidige (Pilates) lessen verwerkt. De lessen ‘Total Body’ en ‘Pilates/Vbarre’ worden gegeven in de gymzaal van Bakkeveen. De loopgroep heeft als start- en eindpunt het parkeerterrein van het Bakkeveenster bos/ bij de uitkijktoren.

Pilates/VBarre:
bij Pilates verbeter je de algehele houding/lenigheid en is er veel aandacht voor o.a. buik– en rugspieren. Vbarre is een intensieve groepsles waarbij gehele lichaam getraind d.m.v. diverse ballettechnieken aan de bar. Vbarre is toegankelijk voor iedereen, het mooie is dat je geen dansachtergrond nodig hebt, maar door de workouts te volgen wel een dansers lichaam ontwikkeld.

TotalBody:
een mix van aerobic/tae bo- les waar zo nu en dan ook gestept wordt. Total Body is een conditionele les waarbij 50 minuten lang aan de conditie en vetverbranding wordt gewerkt. Deze les is aangevuld met spierversterkende oefeningen en een ontspannende coolingdown. Door eenvoudige pasjes en verschillende vormen van bewegen op muziek is dit een geschikte ‘zweetles’ voor jong en oud.

Loopgroep:
liefhebbers van de buitenlucht kunnen hun hart ophalen, want SDM heeft een speciale outdoor groepsles. In deze looptraining van 50 minuten worden de basistechnieken van het lopen behandeld en zul je versteld staan hoe snel je (met een groepje i.p.v. individueel) al resultaat boekt. Het lopen wordt afgewisseld met een aantal bijbehorende spierversterkende-oefeningen. Een basisconditie is niet nodig, wel de wil om lekker intensief bezig te zijn.

Tevens heeft SDM inmiddels 10 startbewijzen weten te bemachtigen voor één van de bekenste en grootste loopevenementen van het jaar: de 4mijl in Groningen. Een groot deel van de loopgroep zal hier (net zoals vorig jaar) aan mee doen. Er zijn wellicht nog een paar startbewijzen ‘over’. Wil jij hiervoor in aanmerking komen, neem dan zo snel mogelijk contact op met SDM: [email protected]
 

Een proefles is gratis!

Lesrooster Bakkeveen (vanaf 3 september)
Maandag   19.00 – 19.50 uur Loopgroep (o.l.v. Simone)
Woensdag 19.10 – 20.00 uur TotalBody (o.l.v. Marieke)
Woensdag 20.10 – 21.00 uur Pilates/Vbarre (o.l.v. Marieke)
Kijk voor het totale lesaanbod op de site!  www.s-d-m.nl

Tarieven:
Alle leden die groepslessen volgen bij SDM, mogen gebruik maken van het totale groepslesaanbod op alle verschillende locaties. In Siegerwoude worden de meeste groepslessen gegeven. Een proefles is gratis (introduces zijn welkom) en een gemiste les mag je kosteloos inhalen. Roosterwijzigingen worden op onze website geplubliceerd: www.s-d-m.nl 

Abonnementen voor volwassenen:
– 1x in de week sporten (bij een les of locatie naar keuze): €18,50 per maand
– Onbeperkt sporten (bij een les of locatie naar keuze): €27,50 per maand

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marieke of Grytsje de Jong via [email protected] of 06-23604423 of kijken op de website: www.s-d-m.nl  
Tijdens vakanties en zon- en feestdagen worden er géén lessen gegeven.
 

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie