Opbouw kasteelpodium Dodofestival

Opbouw DODO kasteel podium
boven het water

Al bijna een jaar lang is er gewerkt aan het ontwerp en bouw van het podium voor de dodofestival 4.0 . Vanaf maandag 13 augustus wordt ook voor de buitenstaander zichtbaar wat de DODO’ers hebben ontworpen.

Er komt een heus podium in de vorm van een kasteel, deels omringd door een gracht. Een kort filmpje hieronder van de voorbereidingen tot donderdagavond. Daarna moet er vrijdagochtend tot in de middag natuurlijk nog hard gewerkt worden om het geheel af te bouwen. Want …….. om 15 uur wordt het festival geopend.

zie ook hier.

www.dodofestival.nl

Geplaatst in: Dodo Festival

1 reactie op “Opbouw kasteelpodium Dodofestival

  1. jan willem zegt:

    prachtig weer , maak er een mooi feest van !!!!!

Geef een reactie