Dodo Festival zegt bedankt!

De afgelopen dagen zijn de handen uit de mouwen gestoken om in de brandende zon de bouwwerken weer zorgvuldig af te breken die speciaal voor het festival waren opgezet. Nadat de bijbehorende stofwolken weer zijn opgetrokken, geeft dit ons de gelegenheid om terug te kijken op een jaar waarin met veel plezier en wilskracht is gewerkt aan de vierde editie van het Dodo Festival.

Wij als organisatie steken aanzienlijke hoeveelheden tijd en energie in het organiseren van het Dodo Festival. Dit is alleen vol te houden als je op een plezierige manier samenwerkt met mensen die ontzettend veel voldoening halen uit het organiseren van een dergelijk evenement.

De allerbelangrijkste factor is vanzelfsprekend de steun die wij krijgen van wel zeventig enthousiaste vrijwilligers. Wij verbazen onszelf er regelmatig over hoeveel mensen bereid zijn hun vrije tijd op te offeren om ons te ondersteunen. Wij willen elke vrijwilliger hartelijk danken voor alle steun die zij ons hebben gegeven. Zonder hen was het absoluut niet mogelijk geweest om het Dodo Festival op te zetten. We hopen van harte dat we komend jaar ook gezegend zijn met een dergelijke groep enthousiaste vrijwilligers!

Namens het Dodo bestuur

Om nog even terug te kunnen blikken worden hier de foto’s en video’s verzameld.

Geplaatst in: Dodo Festival

Geef een reactie