Poll: Ik overweeg zonnepanelen aan te schaffen.

Er is weer een subsidiepot van 22 miljoen voor de aanschaf van zonnepanelen. Per aanvraag kan men €650 krijgen. Overweeg jij wel eens om zonnepanelen aan te schaffen?

Je kunt je mening geven door te stemmen! Op de openingspagina van www.bakkeveen.nl staat de poll; in het midden, naast de advertentie.
Stem en kijk vervolgens wat anderen er van vinden.

Over de laatste poll: Een moestuin lijkt mij ook wel wat., hebben 76 bezoekers hun mening gegeven.

1 op de 4 stemmers heeft al een moestuin. 6% heeft er geen ruimte voor en 21 % lijkt het prachtig maar heeft blijkbaar geen moestuin. Ik zou zeggen, meld je aan bij de Volkstuinvereniging in Bakkeveen.

Heb ik al: 25%
Geen verstand van: 0%
Kost me te veel tijd: 21%
Heb ik niets mee: 18%
Geen ruimte voor: 6%
Lijkt me prachtig: 21%
Levert geen gewin: 7%
 

Geplaatst in: Opmerkelijk

1 reactie op “Poll: Ik overweeg zonnepanelen aan te schaffen.

  1. Douwe zegt:

    Helaas is er bij deze pol geen mogelijkheid om in te vullen dat je al zonnepanelen hebt zoals ik, en minimaal 2 dorpsgenoten. Een familielid heeft onlangs op zijn veestal panelen zonder subsidie gemonteerd, waarmee ik maar wil aangeven dat het ook om financiële redenen heel rendabel is momenteel. Voor inlichtingen mag de liefhebber langskomen!

Geef een reactie