Impressie Zomerbraderie 27 juli

Op vrijdag 27 juli vond de eerste van de 2 zomerbraderien in de centrum plaats. Het bleef droog: de beloofde onweersbuien voor later op de dag/avond kwamen pas in de nacht (zonder onweer).

Wel was het drukkend warm tot 28 graden rond 17 uur. Toch was er over publieke belangstelling niet te klagen. Al meteen vanaf de start om 13:30 uur was het gezellig druk. Ook in de avond, toen het iets afkoelde, waren er nog vele bezoekers aan het kijken en wellicht kopen.

Alle standplaatsen langs de vaart waren volbezet. Zelf een plek van een late afmelder kon nog weer worden opgevuld. Voor de volgende braderie op vrijdag 10 augustus zijn nog enkele plaatsen vrij. ([email protected]

Hieronder een foto-impressie.

Geplaatst in: Zomerbraderieën

1 reactie op “Impressie Zomerbraderie 27 juli

  1. Thijsen zegt:

    Allemaal leuk en aardig, maar een echte braderie moet natuurlijk wel de oud hollandse én oerdegelijke laserlampjes in het schap hebben, een kleine tegenvaller, maar desondanks complimenten voor de gereduceerde prijstarieven.

Geef een reactie