Dodo Festival is op zoek

Zoals iedereen misschien al weet houdt Dodo 17 augustus zijn feestje! Aangezien de kluizenaar veel vrienden verwacht heeft hij enkele ducaten nodig om van zijn feestje een onvergetelijke dag te maken. Vroeger deed de hij dat door middel van ruilhandel met kruisbessen en zoethout, maar helaas ligt die handel op zijn kont. Zo welwillend als Dodo is, wil hij natuurlijk iets terug doen voor u! Bent u nieuwsgierig wat deze tegenprestatie is? Neem dan contact op met Dodo zijn managers , ja!, via [email protected].

Mocht u interesse hebben om uw bedrijf, product of hobby te presenteren op de Dodo Markt, dan kunt u zich aanmelden via www.dodofestival.nl/markt!

Geplaatst in: Dodo Festival

1 reactie op “Dodo Festival is op zoek

  1. ik zegt:

    ik heb er zin in!!!!!!!!!!!!!!!!
    lekker feesten

Geef een reactie