Buurtschouw op de Slotplaats

Buurtschouw op de Slotplaats

Op woensdag 20 juni vindt een schouw plaats op de Slotplaats. Bewoners, dorpsbelangen, ondernemers, gemeente en geïnteresseerden worden uitgenodigd deel te nemen aan deze buurtschouw, door middel van een excursie verzorgt door Natuurmonumenten. De schouw start om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het theehuis.

Initiatief van Natuurmonumenten
De schouw is een initiatief van Natuurmonumenten. De vereniging heeft de afgelopen jaren vele activiteiten uitgevoerd op de Slotplaats en het achterliggende bosgebied. Met deze schouw wil natuurmonumenten achterhalen hoe de omgeving deze activiteiten heeft ervaren en waar de behoeften voor de toekomst liggen.

Programma
18.45 uur Bewoners, relatie en andere geïnteresseerden verzamelen zich op de parkeerplaats van het theehuis te Bakkeveen.

19.00 uur Start schouw

21.00 uur Einde schouw en slotwoord door Martin Snip

Luisteren naar de omgeving
De Slotplaats is de laatste jaren flink veranderd. Sinds de aankoop van het gebied in 1997 heeft Natuurmonumenten geprobeerd het gebied te herstellen. Natuurmonumenten wil nu graag weten hoe de omgeving aankijkt tegen deze veranderingen en wat voor de toekomst beter kan.
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin Snip, boswachter natuurkwaliteit: 0655825172 of via de mail: [email protected] 

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie