Oproep Zeskamp

Wij zijn nog steeds op zoek naar Ploegen die mee willen doen met de zeskamp tijdens het dorpsfeest.

Er is op vele verzoek weer een Zeskamp georganiseerd maar tot op heden hebben zich maar 7 ploegen opgegeven. En het is voor de organisatie bijna niet te doen om hier een mooi en spannend Zeskamp te organiseren. We zijn al een Half jaar om alles voor elkaar te krijgen en dan is het jammer dat er niet meer buurten meedoen.

Dus kom op heb je een ploeg van 6 personen waarvan 2 van het vrouwelijk geslacht zijn en je bent boven de 14 jaar geef je dan zo spoedig mogelijk op via [email protected]

Opgave tot nu toe:

 • De Bosk
 • NAS
 • Dames vv Bakkeveen
 • De Feart
 • Op è Hichte ( kan 2 teams maken )
 • `t Fouttenein
 • Team Oranje

Stichting Dorpsfeest Bakkeveen
Gert Noord

Geplaatst in: Dorpsfeest

2 reacties op “Oproep Zeskamp

 1. SDB organisatie van het Dorpsfeest zegt:

  Beste buurten meld zich weer een buurt af voor de zeskamp. Er is ons 2 jaar geleden nadrukkelijk gevraagd om eens weer een zeskamp op te zetten omdat wr dan meer strijd zou zijn. En laat de buurt die het grootste woord had. Zelf geen team aan te melden. We hebbwn een half jaar veel tijd gestoken om dit in orderr te maken . Maar we zitten nu nog maar met 7 teams en dat is wel een beetje weinig om het te organiseren jammer maar we,hopen dat er nog een team of drie bijkomen om het toch nog leuk te maken.

 2. Jeen zegt:

  Misschien ligt het aan mij maar ik kan nergens ontdekken wat de entree prijzen zijn voor vrijdag en zaterdag avond

Geef een reactie