Koninginnedag wederom groot succes

Voor de 16de keer werd er in Bakkeveen Koninginnedag gevierd met ook dit jaar weer super mooi weer. We hadden dit jaar wederom een optocht door Bakkeveen met de majorettes voorop en daar achteraan heel veel kinderen. Dit gaan we ieder jaar nu doen dus kom ook volgend jaar allemaal mooi verkleed. Dit jaar werd het Wilhlemus weer live gespeeld maar dit keer door Anne Froukje de Jong helemaal alleen dit was echt super . Tijdens he tWilhelmus werd de vlag gehesen dit keer door Maxime van de Bos en Lara westerkamp

De belangstelling was weer enorm er werd weer goed verkocht door de kinderen. Ook de paarden van de bosmange hebben niet stil kunnen staan want er stond vanaf het begin tot het einde een lange rij wachtende kinderen. Ook de ijsje gingen dit jaar zeer snel maar wat wil je ook met dit prachtige weer. Ook onze trouwe snoepjesheks heeft heel goed haar best gedaan en weer heel veel snoepjes weg gegooid. Ook bij het luchtkussen werd aan 1 stuk door gesprongen en gek gedaan. Verder werd er met de andere spellen die her en der stonden gretig mee gespeeld. Ook was er de gehele morgen muziek op het terras dit was verzorgd door Warner Koiter

Verder willen we alle vrijwilligers weer bedanken Maxime van de Bos, Lara Westerkamp, Foekje Broekert ,Gertjan Veenstra , Wiedse Veenstra, Gretha Broekert, Huub Bouma, de vrijwilligers van de Bosmanege , Jan van Dalen, Aukje Welvering en Gjilke Bruinsma

Namens de werkgroep Koninginnedag Gezina Popkema, Anita Broeders, Evert Broekert, Johan Slager, Yvonne Kasemier en Jeen Bouma


 

Geplaatst in: Koningsdag

Geef een reactie