Vrijdag de 13e geluksdag voor muziekliefhebbers

MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN
in samenwerking met De Slotplaats

Beste muziekvrienden,

Na drie (ruim) van tevoren uitverkochte concerten op rij doet het ons deugd jullie te kunnen vertellen dat er voor het volgende concert nog enkele kaarten te verkrijgen zijn!

Op vrijdag 13 april ontvangen we de Amerikaanse songwriter Kevin Welch, die zijn internationale sporen in de Americana- en Country-scene ruimschoots heeft verdiend.

Kevin Welch, geboren in 1955, groeide op in Oklahoma, en verhuisde in 1978 naar Nashville om een bestaan in de muziek op te gaan bouwen. Hij tourde met de bands Wolves in Cheap Clothing en The Roosters, en uiteindelijk met met zijn eigen band The Overtones. Zijn populariteit groeide, en hij brak eigenlijk 10 jaar later pas goed door toen hij een contract tekende bij het beroemde platenlabel Reprise Records.

Sinds die tijd bracht hij 9 albums uit, en tourde over de hele wereld. Zijn laatste album A Patch of Blue Sky (op het Music-Road label) werd lovend ontvangen. Welch brengt hierop, met zijn diepe bariton, prachtige rustige nummers waarin hij zoekt, vraagt en reflecteert.

Het concert van Welch is een avontuur; hij neemt je mee op een reis langs mensen die hij bekijkt, bestudeert en zo neerzet dat het voor iedereen bijna persoonlijk herkenbaar wordt.

Sommige mensen hebben wat vrees voor vrijdag de 13e, maar wij kijken er enorm naar uit! Muzikaal gezien wordt dit een prachtige dag, met niets om bang voor te zijn. De voorverkoop is goed gegaan, maar er zijn momenteel nog enkele kaarten beschikbaar.

Wil je eerst wat achtergrondinformatie over Kevin Welch, of checken wat voor soort muziek je mag verwachten, klik dan hier. Reserveren kan direct per email via deze link of via de reserveringspagina op onze website (geef even aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen).

Vrijdag 13 april: Kevin Welch
Zaal open om 19.30 uur,
Aanvang concert 20.30 uur
Prijs € 15,00 p.p. Ca. 90 plaatsen, en vol = vol

Programma Muziekpodium Bakkeveen 2011 / 2012:
13 april          Kevin Welch
26 april          Hans Theessink (uitverkocht)
3 juni             Girlyman – Iain Matthews / Egbert Derix / Leo Jansen (in De Schaapskooi!)
28 september  Kelly Joe Phelps
20 oktober      Boris McCutcheon
9 november    Gregory Alan Isakov
24 november   Cam Penner

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Het team van MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN wenst je veel luisterplezier bij de concerten.

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie