Sponsor actie volleybal Poiesz

Zaterdag 31 Maart was het de beurt aan de volleybal om bij de Poiesz te mogen staan en te proberen om zoveel mogelijk muntjes te sparen. We stonden vanaf half 10 tot half 4 in de winkel en probeerden daar drinken te verkopen waar de klant bij 2 flessen 8 muntjes kreeg. En als ze die bij ons inleverden kregen ze bij 5 muntejs een lot waarmee ze kans maakten op een ballonvaart.

Zo  was er ook een klant toen Maxime, Tara en Lara er stonden die wilde ons de 15 muntjes wel geven maar die hoefde geen lootjes ze zei tegen  hun jullie krijgen van mij ieder een lot en succes ermee.

Misschien heeft deze klant nu spijt van deze actie want toen Geert de assistent bedrijfsleider het winnende lot trok bleek dit 1 van de drie lootjes te zijn die deze klant had weg gegeven en Lara was de gelukkige met het winnende lot.

Dus de winnaar van de luchtballonvaart is

Lara Westerkamp

Boskleane 50

Lara nogmaals gefeliciteerd met deze prijs en jij gaat zondag avond 3 juni de lucht in

Verder willen we iedereen bedanken die ons hun muntjes hebben gegegevn

 

Geplaatst in: Volleybal

Geef een reactie