Poll: Wat moet er met de gymzaal gebeuren.

In de bijeenkomst Vitaal Opsterland van 26 maart jl is oa gesproken over de gymzaal. De gymzaal verpaupert en is inmiddels afgeschreven. Volgens de criteria zou Bakkeveen geen recht hebben op nieuwbouw.

Hoe zie jij de toekomst van de gymzaal?

Je kunt je mening geven door te stemmen! Op de openingspagina van www.bakkeveen.nl staat de poll; in het midden, naast de advertentie.
Stem en kijk vervolgens wat anderen er van vinden.

Over de laatste poll: Voordat ik naar de huisarts ga, kijk ik eerst op internet., hebben 76 bezoekers hun mening gegeven. Een meerderheid raadpleegt wel eens een internet site alvorens naar de huisarts te gaan. 44% doet dat nooit. De uitslag:

Altijd:11%

Nee, nooit:44%

Hangt van de klacht af:43%


 

 

Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie