Poll: Op peil houden water vijver moet betaald worden door:

 De lage waterstand in de vijver heeft de laatste weken voor heel wat discussie gezorgd .Wie is verantwoordelijk voor het bijvullen?

Je kunt je mening geven door te stemmen! Op de openingspagina van www.bakkeveen.nl staat de poll; in het midden, naast de advertentie.
Stem en kijk vervolgens wat anderen er van vinden.

Over de laatste poll: De Poll is geschikt voor onderwerpen die zich afspelen in:, hebben 83 bezoekers hun mening gegeven.

35 % wil de onderwerpen halen uit Bakkeveen of Opsterland en 42 % wil het aan de pollmaker overlaten.( bedankt voor het vertrouwen) Ik zal proberen met het bedenken van de polls zo dicht mogelijk bij huis te blijven, maar zo nu en dan zal er ook wel eens een onderwerp tussen zitten, die wat verder van huis zit.

De totale uitslag:

de hele wereld: 8%
Opsterland: 10%
Europa: 0%
Bakkeveen: 25%
Nederland: 2%
Friesland: 4%
Mooi aan de Poll maker overlaten: 42%
De Poll kan wel weg: 6%
 

Geplaatst in: Opmerkelijk

2 reacties op “Poll: Op peil houden water vijver moet betaald worden door:

  1. Jan van Dalen zegt:

    De gemeente heeft het water in de vijver al meer dan 40 jaar op niveau gehouden. Er is niet bekend wat dat kost, pas dan kun je een afweging maken.
    Dat de waterpomp kapot gevroren is, tja ….. tijdig aftappen denk ik.
    Dempen lukt niet: het wordt dan een moeras. Naast de vijver is het nu ook altijd lang nat; na poging tot dempen wordt het gehele terrein nat (behalve in een kurkdroge periode dan).

  2. LP zegt:

    Een idee is om drainering aan te leggen op het grasveld naar de vijver. Het gras blijft droog en de vijver hoeft minder bijgevuld te worden. Het is even een investering, maar uiteindelijk goedkoper.

Geef een reactie