Kledinginzameling bij de Oanrin

KLEDING- en SCHOENENACTIE 24 APRIL T/M 27 APRIL 2012

Aan de bewoners van Bakkeveen,

Heeft u de lentekriebels en bent u druk aan het opruimen?
Dan kunt u van dinsdag 24 april t/m vrijdag 27 april uw overtollige kleding en schoeisel inleveren in de container bij het schoolplein van obs de Oanrin. De container staat open van 8.00 uur tot 17.00 uur U kunt hiervoor een (vuilnis)zak gebruiken. Schoeisel kunt u ook inleveren. De opbrengst van al deze spullen is deels bestemd voor het Liliane Fonds. Hieruit worden kleinschalige projecten ten behoeve van kinderen in ontwikkelingslanden gefinancierd. Een ander deel van de opbrengst is bestemd voor de Oanrin. Twee goede doelen dus! Alvast bedankt voor uw ondersteuning!

Met vriendelijke groet,

team obs de Oanrin
 

Geplaatst in: Voorzieningen

Geef een reactie