Brug Slotsdraai wordt breder

Zoals u weet wordt de brug bij de Sloplaats vervangen. Het Waterschap meldt ons dat de brug in ieder geval breder wordt dan het oude bruggetje. Kinderwagens en rolstoelen zullen ook de oversteek kunnen maken. Plaatselijk Belang had het Waterschap gemeld dat het huidige bruggetje te smal is.

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

4 reacties op “Brug Slotsdraai wordt breder

 1. appie zegt:

  Hij moet natuurlijk wel ophaalbaar worden, anders kunnen straks de zeilboten er niet onder door. Jan Willum heeft ooit geopperd om dit deel van de turfroute ook weer open te stellen. Als Opsterland weer wat centen heeft, moesten we er maar aan beginnen

 2. auke orgel zegt:

  en ut skip mei hjild net te ferjitten

 3. Douwe zegt:

  Hopelijk is er in het ontwerp een gelijkenis te ontdekken met het hekwerk voor de Slotpleats om aan te geven dat er een relatie is met het oorspronkelijke tuinontwerp van de Slotpleats waarvan de Slotleane ooit eens deel van heeft uitgemaakt.

 4. ytjse wilstra zegt:

  No, dat wurdt tiid want neffens my haw ik in pear jier lyn al oanjûn dat it net mear fertrouwd is om der oer te gean. Mar gelokkich wurdt der no wat oan dien. En kin ik der dan ek mei de skootmobyl oer? Want mei de rolstoel kom ik echt net safier hjer. Mar oare minsken wol miskien.

Geef een reactie