Uitbreiding assortiment Bessenboerderij

Heel veel nieuwe producten
We hebben afgelopen winter niet stilgezeten… Heel veel nieuwe producten zijn aan ons bestaande assortiment toegevoegd. Naast het rundvlees van onze eigen osjes, hebben we in natuurslagerij Roosendaal uit Drachtstercompagnie een partner gevonden die een aantal heel bijzondere worsten voor ons heeft gemaakt: Rundersalami, Chorizo, Venkel (Italiaans), Drentse droge worst, Friese turfgerookte worst en Runderrookworst, allemaal gemaakt van ons eigen rundvlees, zout en biologische kruiden en anders niks!

Ook hebben we het Blauwe bessen assortiment flink uitgebreid, met gedroogde blauwe bessen (heerlijk om in een kruidkoek mee te bakken, of door de muesli), bessen op sap (lekker door de yoghurt), en overheerlijke blauwe bessen wijn (zoete type port en zacht droge) en Blauwe bessenlikeur. Verder hebben we het assortiment uitgebreid met delicatesseproducten van ’s Landsbeste en denken we er over na om een aantal biologische “keukenkast” producten aan het assortiment toe te voegen. Ook hebben we de nieuwe fietsknooppunten kaart van Zuid Oost Friesland in de verkoop. Het leuke van deze kaart is dat er heel veel streekwinkels, theetuinen, recreatiebedrijven enz. op zijn aangegeven. Ook verkopen we een interessant boekje met een lijst van alle E-nummers die in voedsel kunnen zitten. Sommige zijn onschadelijk, andere zijn minder gezond. Met het boekje in je boodschappentas, maak je altijd een gezonde keuze!

Hulp gezocht voor Streekmarkten 2012
Het lijkt nog ver weg, maar in mei start de eerste Friese Streekmarkt in Oldeberkoop al weer. Het is ontzettend leuk om mee te doen aan de Friese Streekmarkt, maar we merken dat het wel steeds lastiger te combineren valt met de winkel bij de boerderij. Beiden willen we goed blijven doen, maar als we een keus moeten maken gaat de boerderijwinkel voor. Liever gaan we volop verder met de streekmarkten, en zijn we daarom op zoek naam iemand die het leuk vindt om elke eerste zaterdag van de maand (mei-okt) onze producten op de streekmarkten te gaan promoten. Kernwoorden: geïnteresseerd in streekproducten, aanpakken, vlotte babbel, en lekker zelfstandig. Herken je je hier in, of ken je iemand die dit op het lijf geschreven is… laat het ons weten, wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

In maart zijn we nog op vrijdagmiddag open, vanaf april ook weer op zaterdagmiddag. En natuurlijk ook altijd op afspraak, wanneer het u uitkomt! Gewoon even mailen (klaartjevanwijk [at] hotmail [punt] com) of bellen 426258.

Graag tot ziens!

Hans en Klaartje van Wijk
 

Geplaatst in: Dienstverlening

Geef een reactie