NL Doet bij de Oanrin een groot succes !!!

Het weekend van 16 en 17 maart deed de Oanrin mee aan NL Doet. Met een grote hoeveelheid aan vrijwilligers werd het halletje van groep 1, 2 en de grote hal aangepakt.
De vieze gele stenen muren werden voorzien van een friswitte tint, de deurkozijnen kregen de kleur ivoorwit en de deuren en de raamkozijnen werden in ossenbloed rood geschilderd. Van het Oranjefonds hebben we 500 euro gekregen om een deel te realiseren, Stukton sponsorde een aantal bakken muurverf en de rest werd bekostigd door de ouderraad. Omdat alles veel tijd en werk kostte werd er donderdag al begonnen. De laatste dingen werden zondag afgerond en de metamorfose was voltooid. Komende woensdag op de open dag van de Oanin bent u van harte welkom om het resultaat van de noeste arbeid te bewonderen.
Hierbij willen wij ieder die mee heeft geholpen dan ook heel erg bedanken voor de inzet; alle vrijwilligers die mee hebben geholpen , maar ook de kinderen die samen heerlijk hebben gespeeld, zodat hun ouders flink door konden werken.
Voor meer foto’s van de arbeid en het resultaat kijk op http://www.oanrin.nl

Geplaatst in: Voorzieningen

1 reactie op “NL Doet bij de Oanrin een groot succes !!!

  1. anko zegt:

    volgens mij klopt de datum niet helemaal en iedergeval mooi dat er zoveel gedaan met zoveel mensen
    maar zouden de helpers de volgende keer er opwillen letten hoe ze de auto`s parkeren, het is wat lastig als ze voor een oprit staan

Geef een reactie