Steun het jeugdtheater !!!

In september 2011 is in Bakkeveen het jeugdtheater van start gegaan.
We hebben inmiddels een groep van zo’n 40 kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar die elke week met veel plezier hun kunsten aan elkaar vertonen. Met een daverend succes hebben deze kinderen opgetreden op de Bakkefeansterjûn. Momenteel wordt er hard geoefend voor het spetterende stuk ,Idolz, die op 24 en 25 maart in Dûndelle op de agenda staat.
Vanaf 6 februari t/m 31 maart kunt u ons steunen door de Poiesz sponsormunten in onze buis te doen. Op 25 februari promoten wij het jeugdtheater bij de Poiesz, dan kunt u een voorproefje zien van wat we allemaal al kunnen. In die week verdubbelt de Poiesz onze munten. Dus mocht u twijfelen, in week 8 zijn we extra blij met uw munten in onze buis !
 

Geplaatst in: Toneelvereniging Nij Bigjin

1 reactie op “Steun het jeugdtheater !!!

  1. nina zegt:

    ik sta er echt niet goed op

Geef een reactie