De Oanrin doet mee aan NL Doet !

“De Oanrin” gaat meedoen aan NL DOET !!!

Op 16 en 17 maart organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van ons land. De bedoeling van NL DOET is om vrijwilligers te stimuleren om een dagje de handen uit de mouwen te steken, bij verschillende maatschappelijke organisaties om daar juist dat beetje extra te doen waar ze normaal niet aan toe komen.

De Oanrin heeft zich aangemeld voor een klus via NL DOET. Wij zoeken vrijwilligers die ons willen gaan helpen bij het “opfrissen” van onze school.

Op zich hebben we al een behoorlijke start gemaakt binnen De Oanrin. In de herfstvakantie zijn er al 3 lokalen gesaust en in de kerstvakantie is dit vervolgd met het sausen van nog 2 lokalen. In de voorjaarsvakantie zal het laatste lokaal worden aangepakt.

Nu leek het ons leuk om ook het halletje van de onderbouw en de gezamenlijke hal aan te pakken.

Dit willen we gaan doen in het weekend van het weekend van 16 en 17 maart 2012. We willen dan in deze hallen alle muren gaan sausen en de kozijnen en deuren verven. Ook zal er een nieuwe timmertafel worden gemaakt. Al met al een behoorlijke klus en daarom hebben we veel vrijwilligers nodig.

Door ons aan te melden bij NL DOET hopen we op een financiële bijdrage van het Oranjefonds. Ook kunnen mensen zich via www.nldoet.nl aanmelden om als vrijwilliger dit weekend bij De Oanrin te komen klussen.

Uiteraard rekenen we ook op de hulp van alle ouders en leerlingen van De Oanrin. Misschien zijn er ook wel familieleden, kennissen of anderen die ons een dag/dagdeel/avond willen komen helpen. Dat kan. Hiervoor kan men zich alvast aanmelden bij Anky Kerkstra (directrice van de Oanrin) telefoon: 0516 – 541777, mail: [email protected].
 

Geplaatst in: Voorzieningen

Geef een reactie