UPDATE: Concert Muziekpodium Bakkeveen 27 januari uitverkocht

MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN
in samenwerking met De Slotplaats

Beste muziekvrienden, dorpsgenoten,

Op 27 januari opent Muziekpodium Bakkeveen het nieuwe jaar met de Nederlandse pianist Michiel Borstlap. Hoewel de rode draad in de programmering altijd gevormd zal blijven door singer-songwriters en blues artiesten, wordt af en toe een uitstapje gemaakt naar andere niet-commerciële muziekstromingen, zoals gypsy, wereldmuziek en jazz. 

Michiel Borstlap is een veelzijdig muzikant, die inmiddels wereldwijd optreedt en bekendheid geniet. Van oorsprong is Michiel hoofdzakelijk jazzartiest, maar hij heeft in de afgelopen 15 jaar verschillende andere muzikale wegen bewandeld.

Volgende week geeft Michiel een concert in het kader van zijn nieuwste CD Blue, gerealiseerd als muzikaal eerbetoon aan zijn pas geboren dochter Blue. Het is een CD met schitterende toegankelijke pianomuziek. Lyrische ballads, afgewisseld met blues en jazz, voor elk wat wils, en zeker niet alleen geschikt voor de die-hard jazzliefhebber.

Een mooie gelegenheid om een topartiest te kunnen zien in de ‘huiskamer’-sfeer van de Slotplaats! Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. 

Meer informatie vind je hier. Je kunt ook direct bestellen via deze link.

Programma Muziekpodium Bakkeveen 2011 / 2012
27 januari    Michiel Borstlap
17 februari   John Gorka
23 maart     Tim Knol
13 april       Kevin Welch
26 april       Hans Theessink

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie