Hoe zal Bakkeveen er over 15 jaar uitzien ?

Hoe zal Bakkeveen er over vijftien jaar uitzien?

Afgelopen dinsdag is er een bijeenkomst geweest van de gemeente met de Plaatselijk Belangen, Timpaan, het Onderwijs en de woningcorporaties.

Tijdens deze bijeenkomst is gesproken over de nota criteria en uitgangspuntennotitie. In deze notitie wordt aangegeven welke criteria en uitgangspunten de gemeente zal gaan gebruiken bij het vaststellen of accommodaties zoals scholen, sportcomplexen, dorpshuizen etc. mogen worden vervangen, verbeterd of uitgebreid.

Tijdens de bijeenkomst is aangegeven dat de dorpen nog tijd moeten krijgen om opmerkingen te maken. Daarna wordt de notitie uiteindelijke vastgesteld in de gemeenteraad.

Naast deze notitie komen er ook cijfers over de demografische ontwikkeling in Bakkeveen. Op 20 februari 19.00u volgt een bijeenkomst van de betrokken organisaties met Gemeente en Plaatselijk Belang. Voor deze bijeenkomst worden uitnodigingen verstuurd. Hierbij worden de prognoses naast de criteria gelegd.

Plaatselijk belang verzoekt iedereen het stuk te lezen en eventueel opmerkingen aan PB of de eigen organisatie door te geven. Zo gauw de prognoses binnen zijn, worden ook deze cijfers op de website gezet.
 

Oorspronkelijke uitnodiging voor Plaatselijk Belang: klik hier

De inhoudelijke notitie, deze lezen en reactie insturen: klik hier

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

Geef een reactie