Filmpje Bakkeveen Voor Elk Wat Wils!

Bijgaand filmpje is getoond in Dúndelle tijdens de kerstwandeling. De 1451 en meer kerstwandelaars hebben zo een indruk van een stukje Bakkeveen gekregen.

Als er tijd is komt er dit jaar misschien nog een filmpje wat een breder beeld van Bakkeveen moet geven. Doordat het deze zomer niet bepaald mooi weer is geweest, ontbreken er nog een aantal beelden die wel in het filmpje thuis horen. Maar laten we hopen dat we de komende zomer op beter weer worden getrakteerd.

Hieronder is het filmpje te bekijken. Als er nog suggesties zijn, kunt u dit plaatsen doormiddel van een reactie of door contact op te nemen met de correspondent. (door rechtsboven in dit item op de naam te klikken)
 

Geplaatst in: Toeristisch Informatiepunt

1 reactie op “Filmpje Bakkeveen Voor Elk Wat Wils!

  1. Job zegt:

    Een mooi promotiefilmpje voor Bakkeveen alleen……ik mis wat winterse plaatjes dan kan Bakkeveen n.l. ook heel mooi zijn!!

Geef een reactie