BSO Kidsvilla begint met veel plezier aan nieuw jaar !

BSO Kidsvilla sluit het jaar en begint met veel plezier aan het nieuwe jaar.

19 december werden alle kinderen van de BSO opgehaald van school, zoals altijd met de bekende bakfiets. Dit keer werd de hele groep voorzien van een kerstmuts, zodat iedereen goed zichtbaar was en alvast in de feeststemming kon komen.

Na ranja en een koekje gaat het feest beginnen. Er konden bij op BSO op De Waldsang koekjes/cupcakes gemaakt worden of een taart versieren met marsepein. De kinderen gaan druk aan de slag en babbelen gezellig mee en het resultaat smaakt erg goed!
Na al dat werk is het tijd om te gaan eten, poffertjes staan op het menu en de kinderen laten het goed smaken.

Rond 18.00 uur mochten alle ouders/ broers/ zussen komen om alle lekkernijen die ’s middags gemaakt zijn op te eten. Vele gezinnen waren vertegenwoordigd en het was een gezellige bedoening zo bij de kerstboom. De kinderen hadden nog wat liedjes die ze ten gehore wilden brengen, dit werd een ware show, omdat het gordijn open en dicht mocht.
Kortom een hele gezellige middag/avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Wij wensen alle ouders en kinderen de beste wensen voor 2012 en na de kerstvakantie gaat de BSO weer met veel plezier er tegenaan!
 

Geplaatst in: BSO Kidsvilla

Geef een reactie