Hannekemaaierbestuur zoekt versterking

Beste wandelaars en andere belangstellenden,

De Hannekemaaierscommissie is al weer druk bezig met de 6e editie van de Hannekemaaierswandeltocht. Deze tocht zal in het kader van het 125-jarig bestaan van Plaatselijk Belang Bakkeveen staan. Hoe één en ander zal worden ingevuld is nog niet duidelijk, maar diverse scenario´s zijn de revue al gepasseerd.

Echter, zoals U wellicht weet, heeft Jelly Hoekstra haar administratieve functie binnen de commissie neergelegd. De commissie is daarom naarstig op zoek naar een enthousiaste dame of heer, die de taken van Jelly wil overnemen en vervolgen.

Spreekt deze administratieve taak jou aan neem dan contact op met één van onderstaande personen:

Jacob van der Weij 0622288719,

Josien Meulenhoff   0619544949,

of

Sjirk van Gorkum   0620449902

 

Geplaatst in: Hannekemaaiers (wandelevenement)

Geef een reactie