Nog plaatsen vrij bij Wampex op 9 december

De Wampex is een minisurvival. Dit jaar wordt de “Opsterlandse Wampex” in Bakkeveen en omgeving gehouden. Dit betekent een traject door weilanden, bossages en bossen van ca 25 km (17 km kan ook) tijdens de donkere avond en eventueel nacht van vrijdagavond 9 december. De route is redelijk criptisch opgeschreven, maar als je goed leest ook goed te doen. Ook moet er water gepasseerd worden: op bijgaande foto’s is dit voor het begindeel te zien.

Je kunt je met een team van 5 tot 8 personen nog inschrijven. Een extra wandeltraining is niet nodig. Zie www.wampex.nl (18 november is vol, 9 december nog voldoende plaats).

 

De 36ste WAMPEX van 2011 werd gehouden op 28 oktober in de omgeving van Bakkeveen. Ook zal er op 18 november en 9 december een mogelijkheid zijn om aan de wampex mee te doen. Voor meer informatie zie wampex.nl.
 
Start en finish was op camping de Ikeleane (
www.ikeleane.nl) in Bakkeveen. Ruim 70 teams, bestaande uit 5 à 8 personen gingen 28 oktober van start. De eersten vertrokken om 16.56 uur en de laatsten om 21.56 uur, waarna een tocht van zo’n 26 kilometer moest worden gelopen.

Hieronder een kleine foto impressie van een aantal punten waar de teams zich langs moesten manoeuvreren. (foto’s gemaakt door: Martijn van der Vaart)
 

Geplaatst in: 2011-gebeurtenissen

1 reactie op “Nog plaatsen vrij bij Wampex op 9 december

  1. Ronald zegt:

    We hebben met z’n 6en de Wampex gelopen. Erg leuk om ons op deze foto’s terug te zien. Van mij mogen er elk jaar zulke leuke, goede, sfeervolle foto’s worden gemaakt!

    Groet uit Almere, en tot de volgende Wampex!

Geef een reactie