ER ZIJN NOG ENKELE KAARTJES voor Patrick Sweany, vrijdagavond in De Slotplaats

MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN
in samenwerking met De Slotplaats

Beste muziekvrienden,

Op vrijdagavond 4 november heeft Muziekpodium Bakkeveen weer een grote naam uit de internationale singer-songwriter scene op het programma staan. In De Slotplaats ontvangen we dan de Amerikaanse Blues-Folk singer/songwriter Patrick Sweany in de Slotplaats.

Wanneer je van (live-)muziek houdt, en het lijkt je leuk om je eigen omgeving internationale topartiesten te zien spelen, is het beslist de moeite waard om eens een concert van Muziekpodium Bakkeveen bij te wonen. We organiseren kleinschalige luisterconcerten, en programmeren uitsluitend muziek die je niet elke dag op de radio zult horen. We hebben de afgelopen 5 jaar al roots-, blues-, folk-, americana- en jazzconcerten georganiseerd. Bij ons is het klein, gezellig en intiem. Mooie muziek, goeie zangers en/of zangeressen, en heel soms een instrumentale avond. Live muziek is altijd bijzonder. En met wat bekenden om je heen is het vaak nog leuker!

Klik hier voor de achtergrondinformatie van het concert van vrijdagavond. 

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie