Bouwactiviteiten richting Wijnjewoude

Economische recessie? Ondernemers net over de Bakkeveenster grens in Wijnjewoude doen daar niet aan mee. Daar worden momenteel nieuwe gebouwen uit de grond gestampt.

Restaurant De Stripe wordt Hotel. Wat eens in Bakkeveen centrum te vinden was, komt nu aan de rand. Er komt een 10-tal kamers boven het huidige restaurant. Gereed voorjaar 2012. Klik hier voor de website.

Tegenover De Stripe breidt Meinsma Fietsen uit. De huishoudelijke artikelen zijn bijna allemaal verkocht en dat deel van de oorspronkelijke winkel en het achterliggende deel komt een showroom en vergroting van de werkplaats. Het is vrijwel zeker dat zelfs deze nieuwbouw weer spoedig te klein zal zijn voor al die fietsen (nieuw en 2e hands). Klik hier voor de website.

Dan wordt aan de Biskopsreed nog een grote woning gebouwd. Dit is een privé woning en vandaar geen foto’s.

Hieronder een korte impressie.

Geplaatst in: 2011-gebeurtenissen

Geef een reactie